Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.phonus.ro este administrat de firma Phonus SRL,inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J22/557/1997,CF RO9356029,cu sediul in Iasi,Aleea Nicolina,nr.5,bl.Z4,sc.B,ap.2.

 

Utilizarea site-ului

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Phonus S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, Phonus S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Fotografiile afisate au caracter orientativ si pot prezenta accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori; pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.Phonus S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.  Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre Phonus SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori precum politica de preturi a furnizorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

 

Securitatea datelor personale

Phonus SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor,si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei, nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a phonus.ro contactandu-ne telefonic sau prin e-mail.

 

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului este proprietatea Phonus SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Phonus SRL, a oricaror elemente din continutul site-ului, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare .

 

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate de pe site-ul phonus.ro, in mod obisnuit se incadreaza intre 24 ore si 48 ore, din momentul confirmarii comenzii. Cu toate acestea,phonus.ro isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil.

 

Modalitati de plata

Plata se poate face in urmatoarele moduri :

-numerar pentru comenzile care se ridica de la sediul nostru din Aleea Nicolina,nr.5,bl.Z4,sc.B,ap2

-cu ordin de plata pentru comenzile confirmate,dupa ce s-a emis factura proforma.Expedierea comenzii este conditionata de confirmarea platii

-ramburs la primirea coletului

 

Garantia produselor 

Produsele comercializate de Phonus SRL  beneficiaza de garantie legala de conformitate, si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata siordonanta de urgenta nr. 174/2008.

 

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.