Retur produse

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.Phonus SRL va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 10 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau vandalizari.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Societatea Phonus SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

In toate situatiile costul transportului produselor de la Societatea Phonus SRL catre client si de la client catre Phonus SRL intra in responsabilitatea clientului cu o singura exceptie - neconformitatea produsului cu specificatiile de pe site.

In cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.